Grundförstärkning – en investering för framtiden

Med grundförstärkning kan du förekomma framtida problem och på så sätt spara både tid och pengar. Vi utför grundförstärkning av allt från husbyggnader till broar.

Curve
Tjänster - Grundförstärkning

Grundförstärkning

Vi på Borrspecialisten anlitas ofta av bygg- och entreprenadföretag för att rå om deras olika typer av borrningsarbeten.

Vi kan lösa de mest komplexa och omfattande borrsituationerna oavsett om det gäller svårare markförhållanden eller känslig miljö där borrning återstår som det enda alternativet.

Med hjälp från vår erfarna personal och breda maskinpark kommer vi se till så att er borrning utförs på absolut bästa sätt.

Metoder inom grundförstärkning

  • Kärnborrad stålrörspåle
  • Kärnborrad stålkärnepåle
  • Stålkärneborrning
  • Borrning av stålrörspåle, injekteringspåle, stålkärnepåle
  • Slagning av stålrörspåle eller kohesionspåle
Grundförstärkning 1
Vi utförde borrning nattetid för projektet Vildmannen.
Grundförstärkning 2
Grundförstärkningsarbete pågår för Serneke i Göteborg.
Grundförstärkning 3
Injekteringsborrning för att förstärka berget, ett projekt för NCC.
Curve

Vi hjälper dig med grundförstärkning i Stockholm och närliggande orter

Efter att en fastighet stått på en mark under en längre period kan det få skador på grund av sättningar. Sättningar kan bero på olika saker, det kan vara alltifrån att grundvattnet under har sjunkit, tung trafik som finns runt omkring eller ett schaktarbete i närheten. För att minska framtida skador på fastigheten är grundförstärkning ett mycket bra alternativ. Vi på Borrspecialisten har många års erfarenhet av grundförstärkning och kan utföra det med ett högkvalitativt resultat. Behöver din fastighet, eller om det är en annan typ av byggnad, en grundförstärkning för att undvika kommande skador hjälper vi gärna dig.

Grundförstärkning – en investering för framtiden

Desto tidigare en grundförstärkning utförs desto bättre för byggnaden. Detta blir skonsammare för fastigheten och minskar de skador som annars hade kunnat uppstå med tidens gång. Om inte en grundförstärkning görs i tid kan det leda till att byggnaden spricker ännu mer, vilket leder till större reparationer och blir mer kostsamt i slutändan.

Med grundförstärkning kan du förekomma framtida problem och på så sätt spara både tid och pengar. Vi utför grundförstärkning oavsett vilket situation det är, det kan vara alltifrån husbyggnader till broar. Hör av dig till oss på Borrspecialisten så går vi igenom hur din situation ser ut och hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi har både kunskapen och kapaciteten för att grundförstärkningen blir så bra som möjligt.

Processen av grundförstärkning

Grundförstärkning genomförs med specialmaskiner och pålar, vilket vi har tillgång till i vår moderna maskinpark. Med dessa specialmaskiner kan vi komma åt även svåra utrymmen, samtidigt som arbetet blir flexibelt då vi kan använda den maskin som passar uppdraget bäst. Genom att använda våra egna maskiner blir det både den mest tekniska och ekonomiskt bästa lösningen.

Olika typer av tekniker kan behövas beroende på förhållandet i marken och hur situationen ser ut. Vi gör en bedömning av vad som krävs utifrån omständigheterna och anpassar eller kombinerar sedan tekniker för att utföra en grundförstärkning skräddarsydd utifrån de behov som finns.

Med många års erfarenhet av grundförstärkning vet vi vilken metod som passar bäst till just din situation. Vi gör först en bedömning och rekommenderar sedan vad som är mest lämpligt för din byggnad. För oss är inga projekt för stora eller för små. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan använda grundförstärkning för din fastighet.

Kontakta oss inför din grundförstärkning

Har ni frågor eller funderingar kring grundförstärkning av er byggnad så ser vi fram emot att höra från er. Vi tar fram en lösning som passar din fastighet och som i längden blir en investering för framtiden. Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Spontanansökan

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger, fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.

Website:
Namn:
Epost:
Meddelande:
Bifoga CV & personligt brev
Jag godkänner er sekretesspolicy
logo

Kontakta oss

Kontakta oss så kan vi ge dig rådgivning, ta fram en offert eller komma ut på ett platsbesök.

Website:
Förnamn:
Efternamn:
Telefonnummer:
E-post adress:
Mer information om:
Jag vill att ni ringer mig
Specificera önskemål:
Jag godkänner er sekretesspolicy
logo

Kontaktinformation

logo