Horisontalborrning för ett schaktfritt ledningsbyggande

Med hjälp av horisontell borrning kan man dra ledningar, bygga dräneringar eller liknande under vägar och vallar utan att det påverkar den dagliga aktiviteten i området. Schaktfritt, smidigt och enkelt.

Curve
Tjänster - Horisontalborrning

Horisontalborrning

Fördelarna med horisontalborrning är många. Framför allt undviker man stora schaktområden som kan bromsa upp trafik och bryter upp stora delar av miljön, vilket tar både tid och pengar att återställa.

I och med att ytskiktet inte påverkas kommer heller inte lagningar och framtida reparationer behövas så som ny asfaltering, stensättning och plantering. Dessutom är det hållbart ur ett miljöperspektiv eftersom minimala schaktmassor även betyder färre transporter.

Horisontalborrning genom de flesta underlag

Berg, lera eller sten? Tack vare vår kunniga personal och moderna maskinpark har vi vad som krävs för att borra oss igenom de flesta underlag. Våra specialriggar kan utföra borrningsmetoder från 80–400 mm i diameter. För att alltid leverera på topp ser vi till att våra maskiner är servade och redo och att borrningen alltid utförs på ett korrekt och effektivt sätt.

Från små till stora uppdrag.

Vi hjälper dig gärna med enbart det schaktfria jobbet, men kan även ta hand om projekteringen eller ta hela ansvaret i en totalentreprenad.

Horisontalborrning 1
Borrningsarbete för att förstärka väggarna, vid utbyggnation av tunnelbanan.
Horisontalborrning 2
Horisontalborrning för att underlätta ledningsdragning.
Horisontalborrning 3
Är det tillräckligt djupt?
Curve

Horisontalborrning genom de flesta underlag

Vi stöter på en mängd olika underlag, och genom den erfarenheten kan vi på ett framgångsrikt sätt borra oss igenom de flesta underlag idag. Berg, lera eller sten, vi har den utrustning i vår moderna maskinpark som krävs för uppdraget.

Med specialutvecklade maskiner för horisontalborrning och kunnig personal inom ämnet ser vi till att borrningen utförs på ett korrekt och effektiv sätt. För att alltid kunna leverera på topp ser vi till att våra maskiner är servade och redo, och att vår personal är välmående och engagerad i arbetet.

Stor skillnad som knappt märks

Tack vare horisontell borrning kan man genomföra viktiga och stora arbetet, så som att borra under en väg eller en berggrund som står i vägen för annat jobb. Trots dessa stora ingrepp kommer man undan med små arbetsytor och minimala schaktmassor, vilket är bättre både för miljön och plånboken. Vi ser till att arbetet utförs på ett korrekt sätt inom tidsramen, eftersom vi vet att andra delar i projektet väntar efter oss.

Vi hjälper dig med ditt schaktfria jobb, hör av dig till oss så berättar vi mer. Skulle du behöva ha någon som kan ta hand om allt ansvar i en totalentreprenad eller någon som kan ta projekteringen kan vi även ställa upp där. Hör bara av dig till oss med dina frågor och funderingar så kan vi gå igenom hur en horisontalborrning hade kunnat vara fördelaktig i just ditt projekt.

Fördelar med horisontalborrning

Fördelarna med horisontalborrning är många. Dels att man undviker stora schaktområden som kan bromsa upp trafik, bryta upp stora delar av miljön och som både tar tid och pengar att återställa. I och med att ytskiktet inte påverkas, kommer lagningar och framtida reparationer inte behövas, så som ny asfaltering, stensättning och plantering.

Att ha ett schaktfritt ledningsbyggande betyder också att det blir mindre transport av schaktmassorna. Detta är helt enkelt ett sätt att ta miljö- och hållbarhetsfrågan på allvar, något vi tycker är mycket viktigt.

Var med under projektets gång

Vi är stolta över det arbete vi genomför. Genom horisontalborrning underlättar du för dig själv, då arbetsytan blir mindre och mindre tid behöver läggas på att återställa området. Men som sagt bidrar detta också till att arbeta på ett hållbart sätt för miljön. Vi har gärna kontakt under projektets gång för att du som kund ska känna dig trygg. Vill du veta mer är det bara att kontakta oss.

Spontanansökan

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger, fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.

Website:
Namn:
Epost:
Meddelande:
Bifoga CV & personligt brev
Jag godkänner er sekretesspolicy
logo

Kontakta oss

Kontakta oss så kan vi ge dig rådgivning, ta fram en offert eller komma ut på ett platsbesök.

Website:
Förnamn:
Efternamn:
Telefonnummer:
E-post adress:
Mer information om:
Jag vill att ni ringer mig
Specificera önskemål:
Jag godkänner er sekretesspolicy
logo

Kontaktinformation

logo