Pålning skapar en trygg grund att bygga vidare på

Pålning innebär att man sätter pålar av olika slag rakt ner i marken, ofta hela vägen ner till berggrunden. På så sätt skapas en stabil undergrund som ett hus eller en annan byggnation kan vila på utan risk för sättningsskador eller markförändringar till följd av den höga lasten.

Curve
Tjänster - Pålning

Kunskap först, pålning sen

Under ett byggnadsprojekt är en säker och stabil mark A och O. Oavsett vad du ska etablera är det viktigt att se till att marken under är tillräckligt stabil, trygg och säker. En pålning är framförallt viktig om marken är väldigt sumpig eller om det föreligger andra större risker med befintlig mark.

För att pålningsarbetet ska bli så bra som möjligt är det oerhört viktigt att kunskapen sitter där den ska. Vår expertis inom geoteknik och erfarenhet i branschen garanterar dig en trygg och säker grund, som skapar rätt markförutsättningar för ditt bygge. Genom vår moderna maskinpark har vi den utrustning som krävs för att stärka upp din mark.

Pålning för besvärliga underlag

Om du misstänker att din mark inte är så stabil som den behöver vara så genomför vi en geoteknisk undersökning innan du tar grundläggningsprocessen vidare. Med vår långa erfarenhet i branschen får du en fullvärdig konsultation och lösning utifrån krav och geoteknik i ditt aktuella byggprojekt.

Pålning 2
Vi har både stora och små maskiner för pålning.
Pålning 3
PDA-mätning för att säkerställa hålens kvalitet.
Pålning 1
Ibland behöver man också fundera lite…
Curve

Pålning för besvärliga underlag i Stockholm med omnejd

Om ni misstänker att er mark inte är så stabil som den behöver vara så genomför vi en geoteknisk undersökning innan ni tar grundläggningsprocessen vidare. Med vår långa erfarenhet i branschen får du en fullvärdig konsultation och lösning utifrån krav och geoteknik i ditt aktuella byggprojekt.

Med rutin från tidigare pålning kan vi snabbt och enkelt förstärka grunden till er fastighet och se till så att era nybyggnationer får rätt markförutsättningar. Kontakta oss för mer information om vårt arbete och hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt. Med tillräcklig information kan vi sedan också ge dig en mer exakt offert på arbetet.

Pålning – skapar en trygg grund att bygga vidare på

Under ett byggnadsprojekt är en säker och stabil mark a och o. Efter alla de genomförda pålningar vi har genomfört vet vi hur man bäst skapar en stabil grund, som du sedan kan bygga vidare på. Vi har kunskap inom en mängd olika pålningstekniker, och ser till att välja den metod som passar dina omständigheter bäst. Vi tar hand om grundarbetet under hela processen.

Genom vår erfarenhet får du en konsultation före och under projektets gång som gör att du känner dig trygg och delaktig. Vi kommer tillsammans fram till en lösning med pålning som passar ditt aktuella projekt.

Kunskap först, sen pålning

För att pålningsarbetet ska bli så bra som möjligt är det oerhört viktigt att kunskapen sitter där den ska. Vår expertis inom geoteknik och erfarenhet i branschen garanterar dig en trygg och säker grund, som skapar rätt markförutsättningar för ditt bygge. Genom vår moderna maskinpark har vi den utrustning som krävs, så att vi trots svårigheter att nå fast botten ändå kan stärka upp din mark.

Din mark kommer efter att pålningen är slutförd vara en stabil grund för känsliga byggnader eller tunga laster. Är du osäker på hur din mark ser ut och vad som krävs för att den ska bli så stabil som möjligt hör du bara av dig till oss, så kommer vi fram till en lösning tillsammans, skräddarsydd för din tomt.

Olika typer av pålning

Det finns en mängd olika typer av pålar och varje metod har sin fördel. Det gemensamma är att de på ett effektiv sätt kan ta sig igenom jordlager som är lösa, och skapa en stabil grund för kommande byggnader. De olika pålar som finns är bland annat i trä, stål och betong. Vi väljer den metod som är mest lämpad för ditt projekt. Det som styr vilket påle det blir är dels förutsättningar för marken, och vilket projekt som sedan ska starta på plats.

Olika anläggningar kräver olika pålar, så om ditt projekt innefattar hus, vägar, järnvägar eller någon annan typ av anläggningar anpassas val av påle utifrån detta. Är du i behov av markförstärkning är vi rätt företag för dig. Genom många års erfarenhet kan vi skapa en stabil grund för dig, där du sedan kan bygga vidare. Kontakta oss idag så berättar vi mer, och ger råd i de frågor och funderingar du kan ha.

Spontanansökan

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger, fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.

Website:
Namn:
Epost:
Meddelande:
Bifoga CV & personligt brev
Jag godkänner er sekretesspolicy
logo

Kontakta oss

Kontakta oss så kan vi ge dig rådgivning, ta fram en offert eller komma ut på ett platsbesök.

Website:
Förnamn:
Efternamn:
Telefonnummer:
E-post adress:
Mer information om:
Jag vill att ni ringer mig
Specificera önskemål:
Jag godkänner er sekretesspolicy
logo

Kontaktinformation

logo