Vajersågning – en bergsäker metod

Bergschakt med krav på slät yta eller förbud mot buller? Då är vajersågning det bästa alternativet. Det är en tyst, vibrationsfri och kostnadseffektiv teknik med hög säkerhet.

Curve
Tjänster - Vajersågning

Användningsområdet inom vajersågning är stor

Allt fler har insett fördelarna med vajersågning. Det är en säker metod med stort användningsområde som ger hög noggrannhet och garanterar ett lyckat resultat. Vajersågning fungerar i många olika typer av material – alltifrån jord till sten, berg och betong.

Dina önskemål styr vårt uppdrag

Vi på Borrspecialisten har många års erfarenhet inom olika typer av borrningar, inte minst vajersågning. Vänd dig till oss med ditt projekt så hjälper till med allt från utförandet av vajersågning till ansvar för hela entreprenaden.

Vajersågning 1
När det är det trångt krävs det en stor variation av maskiner.
Vajersågning 2
En fin och rak vägg efter vår vajersågningsborrning.
Vajersågning 3
bland behöver man en paus…
Curve

Vajersågning – bergsäkert

Behöver du som privatperson eller företagare hjälp med vajersågning? Då har du rätt team framför dig.

Vi på Borrspecialisten har många års erfarenhet inom olika typer av borrningar, inte minst vajersågning, som blivit en alltmer populär metod.

Vajersågning är en metod som ger hög noggrannhet och garanterar ett lyckat resultat. Det är ett tillvägagångssätt som fungerar i många olika typer av material, alltifrån jord, sten och berg.

De många olika användningsområden är vi specialiserade på och hjälper dig mer än gärna på ditt nästa projekt, oavsett om det gäller enbart själva utförandet eller om det handlar om ledning av hela entreprenader.

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer, och ser hur vi kan komma fram till en lösning som passar dina behov och önskemål.

 

Använd vajersågning till ditt projekt

Vajersågning är en metod som används exempelvis för ledningsdragning i olika material som jord och berg. Det är även ett tillvägagångssätt som används för att skapa borrhålsanslutningar till bergrum och tunnlar.

Om du behöver använda vajersågning vid ditt projekt är fördelarna många. Det är ett säkert och effektivt sätt som det senaste blivit alltmer populär. Med vår erfarenhet inom vajersågning kan vi garantera att din ledning hamnar där du vill.

Olika dimensioner beroende på dina önskemål

Trots stora dimensioner kan vajersågning garantera stor noggrannhet. Borrhållslängden kan vara upp till cirka 100 meter i jord. Borrlängden varierar på grund av olika faktorer, så som geologi och precisionskrav.

Även det material vi ska borra igenom påverkar längden på borrhålet. Vi på Borrspecialisten vill att du som kund ska vara nöjd, och vi är engagerade och målmedvetna i vårt arbete.

Hör av dig till oss med dina önskemål så kan vi komma fram till en plan som passar just dig. Vi hjälper till med både utförandet av vajersågning eller ansvar för hela entreprenaden.

Vajersågning genom mängder av material

Vajersågning fungerar vid en mängd olika material. Det är ett säkert och populärt val när det finns risk för hinder i borrlinjen. Det skulle kunna vara berg, sten eller olika slags block som ska passeras.

Vajersågning kan garantera dig ett lyckat resultat i dessa omständigheter. Det kan användas genom solitt berg, och andra hinder som till exempel grundmurar av betong eller sten.

Trots bredden av användningsområdena så har vi många års erfarenhet inom vajersågning och garanterar att arbetet kommer att bli utfört på ett säkert sätt och resultera i hög kvalitet.

Spontanansökan

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger, fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.

Website:
Namn:
Epost:
Meddelande:
Bifoga CV & personligt brev
Jag godkänner er sekretesspolicy
logo

Kontakta oss

Kontakta oss så kan vi ge dig rådgivning, ta fram en offert eller komma ut på ett platsbesök.

Website:
Förnamn:
Efternamn:
Telefonnummer:
E-post adress:
Mer information om:
Jag vill att ni ringer mig
Specificera önskemål:
Jag godkänner er sekretesspolicy
logo

Kontaktinformation

logo