BSSAB Miljöarbete

Som ett av Sveriges största leverantör av geoenergi och ett familjeföretag i grunden tänker vi mycket på vad vi lämnar efter oss.

Curve
>BSSAB Miljöarbete

Så minskar vi vårt klimatavtryck

Vi vet att vår bransch bidrar till en del utsläpp vid själva arbetets utförande. Det krävs bland annat dieseldrivna maskiner för att borra sig ner i berget. Men när en ny bergvärmeanläggning väl är på plats har vi ändå gjort stor nytta för klimatet. Bergvärme räknas nämligen som en av de smartaste och mest hållbara energikällorna.

Genom att ta tillvara naturlig värme från berget får du ett energisnålt uppvärmningssystem som sänker ditt CO2-utsläpp och man bidrar till de miljömål som är uppsatta och väsentliga för vår planets välmående.

För att ytterligare minska vårt klimatavtryck använder vi oss av miljöklassade bränslen i våra maskiner och har dessutom köpt våra allra första elbilar.

På så sätt tar vi små, men viktiga steg i den gröna omställningen. För våra barn och barnbarns skull. Och för planetens bästa.

Curve

Gillar du kakor?

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår

Kontakta oss

Kontakta oss så kan vi ge dig rådgivning, ta fram en offert eller komma ut på ett platsbesök.

Website:
Förnamn:
Efternamn:
Telefonnummer:
E-post adress:
Mer information om:
Jag vill att ni ringer mig
Specificera önskemål:
Jag godkänner er sekretesspolicy
logo

Spontanansökan

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger, fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.

Website:
Namn:
Epost:
Meddelande:
Bifoga CV & personligt brev
Jag godkänner er sekretesspolicy
logo

Kontaktinformation

logo